Home » IT-oplossing

Niet zomaar een IT partner

Functioneert uw huidige IT-systeem niet meer zoals gewenst? Wij bieden u passend maatwerk voor ondersteuning bij uw werkproces.

Wij zijn als geen ander in staat extra functionaliteiten om bestaande systemen te bouwen waar de standaard pakketten tekort schieten. Is er sprake van tijdrovende handelingen die u altijd handmatig moet doen of gaan werkprocessen te traag, doordat de samenwerking tussen meerdere afdelingen stroef loopt? Wij denken graag met u mee!

Uw bedrijfsprocessen bij ons centraal

Bij het zoeken naar een passende oplossing staan uw bedrijfsprocessen bij ons centraal. Samen met u stellen we uw profiel van wensen en eisen vast. Dit doen we aan de hand van onze SCIO™ methodiek. Waaraan moet het systeem voldoen en wie moeten er met het systeem gaan werken? Op basis hiervan maken we de overweging voor een bestaande oplossing of maatwerkoplossing te kiezen.

Bestaande bedrijfssoftware vs. maatwerkoplossing

Wij ondersteunen u bij de keuze voor het juiste bedrijfssoftware. Wellicht voldoet een bestaande bedrijfssoftware aan uw wensen, of is er slechts een kleine aanpassing nodig om het voor u werkend te maken. Andere optie is om een nieuwe ICT-oplossing door ons te laten ontwikkelen. Onze IT-professionals bestaan uit een team van oude rotten en jonge slimmeriken die geen uitdaging uit de weg gaan. Samen met onze functionele consultants beschikken zij over de juiste sectorkennis om snel en accuraat een Agile oplossing te creëren, die voor u en uw medewerkers perfect werkt. Wij hebben o.a. ervaring met: HR, maintenance management, inspectie, manufacturing, logistiek en zorg.

Quickscan

Wij nemen regelmatig systemen van klanten onder de loep om inzicht te bieden in de kwaliteit van de huidige bedrijfssoftware. Op basis van een wensen en eisenlijst bieden wij een onafhankelijk advies voor optimalisatie of vernieuwing. In het tweede geval bieden wij ondersteuning bij de pakketselectie en implementatie.

Datamigratie van een scala aan talent­management­systemen naar één systeem

Hoe we een bedrijf migreerden van ongestructureerde data naar één Cornerstone OnDemand omgeving met gestructureerde data.

SharePoint heeft geen geheimen voor ons

Onze specialisatie: workflow oplossingen met Microsoft SharePoint

Onze software ontwikkelaars hebben kennis van diverse programmeertalen zoals SPFx, C#, .NET, ASP, HTML5, Javascript, JSON, PHP, Xcode en SOAP. Door verschillende disciplines op elkaar in te laten spelen zijn wij tot veel in staat en hebben we al veel organisaties naar volle tevredenheid kunnen bedienen waaronder multinationals, lokale overheden, onderwijs en academische ziekenhuizen.

Onze specialiteit is Microsoft SharePoint. Bij de meeste mensen niet bekend als een krachtig stuk software, maar wij hebben inmiddels het tegendeel bewezen. We hebben het als geen ander in de vingers om Microsoft SharePoint bedrijfsbreed in te zetten als een betrouwbare workflow oplossing.

Uitbreiden van uw huidige systeem

Echter kijken we zeker verder dan SharePoint alleen. Bij grote klanten ondersteunen wij afdelingen met het beheren en optimaliseren van hun huidige systemen. Wij gaan verder waar de pakketten van grote aanbieders stoppen. Wij bouwen met regelmaat extra functionaliteiten op bestaande pakketten zoals SAP, Oracle, AFAS, Business Dynamics en NetSuite.

Ontwikkelen van een SAP datamigratie­tool voor een chemische multinational

Hoe wij 140.000 PM Masterdata records van operationele fabrieken hebben gemigreerd.

Wij verliezen HR niet uit het oog

Datamigraties

Naast het ontwikkelen van nieuwe software, vragen onze klanten ons regelmatig datamigraties uit te voeren. Hierbij migreren wij data van oude naar nieuwe systemen. Zo kunt u weer plezierig door met de werkzaamheden op een up-to-date systeem wat voldoet aan uw actuele eisen. Bedrijven kiezen voor migraties in plaats van een nieuwe ICT-oplossing, doordat het een minder grote impact op de organisatie heeft en kleiner budget vraagt.

Systeemimplementaties

De implementatie van een ERP systeem vraagt veel van een organisatie. Een groot deel van de medewerkers zal worden geconfronteerd met een verandering van hun werkwijze. Om deze periode zo goed als mogelijk te laten verlopen, werken wij volgens een duidelijke planning en heldere doelstellingen. Wij als intermediair zorgen ervoor, dat de benodigde betrokkenheid en commitment binnen de organisatie wordt gecreëerd, zodat het werkproces niet wordt gefrustreerd. Daarnaast zorgen we ervoor dat het eindproduct uitvoerig wordt getest door onze IT-professionals en door de opdrachtgever zelf. Alleen door gezamenlijk intensieve testsessies te houden, wordt het gewenste resultaat behaald.

Interim management

Bij een tijdelijke vacature, bijvoorbeeld veroorzaakt door verzuim of reorganisatie, stellen wij IT-specialisten, project managers en interim managers beschikbaar.

Nieuwe technieken

Bij RheiGroup hebben wij bijzondere interesse voor nieuwe technieken. Een voorbeeld hiervan is de smartglass. Wij zien diverse mogelijkheden om dit in de maakindustrie in te zetten en hebben een pilot hiermee lopen. We zien, dat de markt in deze ontwikkeling wat achterloopt op de techniek, maar worden persoonlijk erg blij van dit soort projecten. Wat wel veelvoudig wordt gebruikt, zijn apps. Voordeel hiervan is, dat dit veel eenvoudiger is te integreren in een bedrijf, doordat de aanschaf van kostbare smartglasses uit kan blijven.

Bekijk al onze producten en diensten

Samen vinden we de beste IT-oplossing

Scroll naar boven