Home » Over ons » Partners

Partners

De kracht van samenwerken

Je kunt niet overal goed in zijn en daarom gaat RheiGroup strategische partnerships aan om diensten en producten te kunnen leveren die samen onze klanten het resultaat geven. Deze partners geven wij het volste vertrouwen in hun expertise en zijn complementair aan de kernwaarden van RheiGroup.

Leeuwendaal

Leeuwendaal laat mensen en organisaties beter functioneren

Leeuwendaal begrijpt wat mensen nodig hebben om tot volle bloei te komen in hun werk. En we begrijpen wat organisaties nodig hebben om hun maatschappelijke opdracht te vervullen. De werkende mens fascineert ons. Vanuit die fascinatie ontwikkelen we de beste oplossingen op het vlak van personeel en organisatie. En we ontwikkelen niet alleen, maar we zorgen er vooral ook voor dat die oplossingen werken in de praktijk.

BuitenhekPlus

BuitenhekPlus biedt meer dan 25 jaar advieservaring

Organisaties bereiken resultaten door mensen. In de visie van BuitenhekPlus is Human Resources Management in hoge mate bepalend voor het succes van organisaties. Bij BuitenhekPlus weten we dat HRM pas waarde heeft als er naar wordt gehandeld. Dat bepaalt of een organisatie kan inspelen op veranderingen en zich kan ontwikkelen.

Bij BuitenhekPlus is HR de basis voor meer. Wij verbinden HRM aan de visie en inrichting van de organisatie én aan de mensen. Dat is onze business en kracht. Daarbij gaan we uit van het unieke karakter van iedere organisatie. Maatwerk in plaats van confectie en oplossingen waar organisaties verder mee kunnen.

O3

Specialist in duurzame inzetbaarheid

Inzetbaar worden, zijn en blijven| O3 heeft een mensgerichte aanpak, waarbij doel- en resultaatgericht werken voorop staat. Sturing op gedrag, gezondheid, talent en de ontwikkelbaarheid van talent voor leidinggevenden en medewerkers. De gedachte dat werk een gezondheid bevorderende factor is, leidt tot betere resultaten binnen een organisatie. Werken met O3 leidt tot een gezondere bedrijfscultuur!

Scroll naar boven