RheiGroup op Apply Veiligheidsdag 2018

RheiGroup op Apply Veiligheidsdag 2018

Op 30 mei 2018 hebben we een mooie dag gehad in Conferentiecentrum Bovendonk voor de Apply Veiligheidsdag. Een mooi moment om, in het kader van veilig werken, onze kennis over het gebruik van smartglasses op de werkvloer te delen én de visie van anderen hierover te horen. #veiligwerken #veiligheidsdag #PassieVoorHRenIT

Veiligheidsdag op Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven

Een bijzondere locatie in het klooster Bovendonk.

Rob van de Walle

Rob van de Walle (geregistreerd Hoger Veiligheidskundige (HVK), hoofddocent en organisatieadviseur) presenteerde onze Iristick smartglass tijdens de openingspresentatie.

Veilig werken met smartglass

Tijdens deze dag hebben we met verschillende veiligheidskundigen over de mogelijkheden van smartglasses op de werkvloer gesproken. Ook leveranciers van andere (digitale) middelen op het gebied van veilig werken hebben we op deze dag kunnen spreken. We hebben binnenkort vervolgafspraken om te kijken of we elkaar kunnen versterken op weg naar een veiligere toekomst op de werkvloer.

Het belang van een veilige werkomgeving werd ons nog eens extra duidelijk gemaakt door het aangrijpende verhaal van Stichting Arbeidsongevallen. Daar werd duidelijk wat voor juridische en emotionele consequenties een bedrijfsongeval te weeg kan brengen bij de nabestaanden. De stichting stelde een nieuwe definitie van personeel:

Alternatieve definitie van personeel: Je leent mensen van hun families. Je belooft ze veilig te laten werken. Je laat ze na het werk ongedeerd terugkeren naar hun families. – Stichting Arbeidsongevallen

Wij kunnen niet anders dan ons aansluiten bij deze treffende definitie en hopen hierin bij te kunnen dragen met onze IT-oplossingen.

Meer informatie over onze IT-oplossingen in de veiligheidswereld? We denken graag mee!
T (+31) 164 298 200
M contact@rheigroup.com

Scroll naar boven