De dag van het Werkplezier

๐——๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿ˜€โœ”๏ธ


Bij RheiGroup vinden wij plezier hebben belangrijk. ๐—ฃ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ is naast ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ, ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ en ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป dan ook รฉรฉn van onze vier kernwaarden. Wij geloven dat mensen die plezier in hun werk hebben, zich ontplooien en hun werk goed doen.
Wij ambiรซren passie voor HR & IT. Dit doen we het liefst met praktische en eenvoudige oplossingen. Dat doen wij in nauwe samenspraak met de klant door werkprocessen te verbeteren en te borgen door de inzet van techniek. Wij beginnen bij de bron namelijk, de werkprocessen, en helpen bij het hele proces tot aan daadwerkelijk werkende HRM oplossingen. Dit kunnen standaardoplossingen zijn maar vooral maatwerk, waar wij juist uniek in zijn en ons onderscheiden in de markt.


๐——๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ: ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ!

Scroll naar boven