24 Jaar RheiGroup

24 jaar alweer, wat gaat de tijd snel. Weet je het nog, 24 jaar geleden, zijn Marcel en Ruud gestart met het zelfstandig verder gaan. Los van GE Plastics. Dat was best een grote stap.

Het eerste bedrijf werd opgericht, genaamd InfoRhei bv. Over die naam is lang nagedacht en vooral het griekse PantaRhei (alles veranderd en is in beweging en stroomt) gaf een mooie twist aan de naam, waarbij Info natuurlijk te maken heeft met informatie. Kees stapte een 3-tal maanden later in.

In die 24 jaar is er heel veel veranderd, in de wereld, in Nederland, met ons bedrijf, ons personeel en met ons.

Niet alles is veranderd, zo zijn we nog steeds met z’n 3-en, al is Ruud alleen nog aan de zijlijn aanwezig, we houden ons nog steeds bezig met de veranderingen in bedrijven en hoe informatie daarbij kan helpen. Een aantal medewerkers zijn er ook al vanaf het eerste uur en we zijn nog steeds gehuisvest in Bergen op Zoom.

In die 24 jaar hebben we veel contacten gelegd, veel klanten geholpen met onze oplossingen en mooie projecten gedaan. We zijn nog niet klaar natuurlijk, maar kijken nu al terug op een mooie tijd en kijken vooruit naar al het goede wat in het vooruitschiet ligt.

Namens, Ruud, Marcel en Kees.

Scroll naar boven