HR-advies, IT-oplossingen met RheiGroup. snertpakket

Snertpakket: Onze kernwaarden als basis voor snert

Deze week reden en volgende week rijden de medewerkers van RheiGroup door het hele land om snertpakketten af te leveren bij klanten en relaties. Waarom geven wij een snertpakket weg met snertingrediënten? Wij leveren toch geen snertoplossingen aan onze relaties? Nee hoor, geen zorgen. Bij het pakket hoort een boekje waarin recepten staan voor de heerlijkste erwtensoep.

Als water en vuur

De passie voor HR en IT zijn misschien wel twee onmogelijke ingrediënten. Ze kunnen het water en vuur van de snertsoep zijn. Als u ze zomaar bij elkaar gooit, krijgt u nooit een lekkere soep. Met water en vuur alleen onstaat ook geen soep. Daar is meer voor nodig, zoals een goede kok met veel ervaring, kennis en de juiste ingrediënten.

Laat u meenemen in de verschillende verhalen van onze meesterkoks met ieder zijn of haar voorkeur voor een ingrediënt en kernwaarde. Denk maar aan Plezier, Eenvoud, Resultaat en Vertrouwen. De meesterkoks vertellen over de verschillende recepten die wij kennen en die we inzetten, waar nodig.

Samen tot een snertoplossing komen

Heeft u moeite om lekkere soep te maken, laat ons helpen, laat onze meesterkoks hun kennis en ervaring gebruiken. Samen krijgen wij het voor elkaar om met alle ingrediënten de beste soep op tafel te zetten. Dan wordt deze snertoplossing misschien wel de lekkerste en beste soep.

Wij willen u bedanken voor het afgelopen jaar en u door de koude dagen van de winter helpen met dit snertpakket. Graag zien wij wat u gebrouwen heeft van het snertpakket. Daarom kunt u uw snert onder dit bericht uploaden of op onze sociale mediakanalen plaatsen, met #RheiGroup. Ga daarvoor naar Facebook of Twitter.

We wensen u een smakelijk en warm 2017!

 

 

Scroll naar boven