Koudste meivakantie ooit, voor de vakantie verlof afstemmen met collega's

De Bilt verwacht de koudste meivakantie ooit

Heeft u nog plannen voor deze meivakantie? Deze begint in heel Nederland in april en zodoende kan iedereen meefeesten met de verjaardag van de koning.
De vakanties door het jaar heen verschillen per regio en u kunt dan met collega’s regelen wie welke week verlof opneemt. Niet in de meivakantie. Als u in deze vakantie vrij wilt nemen, dan is dat een kwestie van goed regelen en afstemmen met uw collega’s.  

Niet iedereen heeft schoolgaande kinderen en begrijpt dan ook niet goed waarom je precies nu vakantie zou willen houden. Bij vakantie denk je aan zon, aan warmte en genieten van de natuur of een stadsbezoek. In Nederland kunt u zelf rekening houden met nachtvorst, hagel en onweer. Brrr.

Misschien dan toch maar een tripje naar de zon, even wat extra zonne-energie om de komende maanden de drukte het hoofd te bieden.Of u nu in Nederland blijft of de zon opzoekt, doe voorzichtig, geniet van de vakantie en kom uitgerust weer op het werk. Als u geen vakantie heeft en harder moet doorwerken, troost u dan dat het op de wegen rustiger is met minder files.

Veel plezier de komende weken en geniet van de vrije Koningsdag!

 

 

Scroll naar boven