Nieuws

Home » Nieuws

Nieuws

RheiGroup
RheiGroup
Dit jaar was een bijzonder jaar. Een jaar waarin we met elkaar een compleet andere manier van werken moesten introduceren. We willen jullie, onze klanten, bedanken voor deze nieuwe en fijne manier van samenwerken het afgelopen jaar. We hopen op een nieuw jaar waarin we elkaar weer veilig kunnen ontmoeten.

- RheiGroup -
RheiGroup
RheiGroup
“Ondanks alles heeft Corona ons ook wat opgeleverd. Het heeft ons gedwongen om na te denken over andere manieren om onze klanten te ondersteunen. Eén van die dingen is bekijken of het geven van online trainingen HR21 haalbaar is.

En welzeker, inmiddels is door mij deze training een keer online gegeven en dat gaat prima. Met Teams is het heel goed mogelijk om dat te verzorgen. Als trainer heb je het idee dat er een goed contact is, je kunt de deelnemers meenemen in de training, je kunt hen opdrachten geven of vragen mee te lopen met wat je zelf aan het doen bent en dat gebeurt dan ook naar volle tevredenheid van de deelnemers zelf. Zij hebben aangegeven dat ze het een duidelijke, goede uitleg vonden en dat het een goed eerste contact met de werking van HR21 oplevert.

We kunnen dus met veel plezier melden dat we er weer een mooie aanvulling van ons portfolio bij hebben.

Heeft u hier interesse in dan kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer 0164-298200 of via mail contact@rheigroup.com.”

Pieter Claassen - Business Consultant - RheiGroup
RheiGroup
RheiGroup
Namens de hele RheiGroup wensen we jullie vrolijke Paasdagen! #BlijfGezond
RheiGroup
RheiGroup
Beveiliging van software is onwijs belangrijk. Tesla speelt hier, op ludieke wijze, op in. Hackers die de Tesla Model 3 weten te kraken, kunnen honderdduizenden dollars winnen.

Dus wie er nog wat tijd over heeft vandaag... Succes! >>
https://www.nu.nl/tech/6023075/tesla-daagt-hackers-uit-kraak-model-3-en-win-honderdduizenden-dollars.html
RheiGroup
RheiGroup
Afgelopen woensdag was het nieuwjaar, maar werd ook de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ingevoerd. Hiermee zijn de regels rondom arbeidscontracten en ontslag veranderd, maar wat is er dan precies veranderd en voor wie? Een samenvatting leest u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/arbeidsovereenkomst-en-cao/plannen-kabinet-voor-meer-balans-tussen-vast-werk-en-flexwerk
RheiGroup
RheiGroup
Gelukkig Nieuwjaar! Ook in 2020 gaat RheiGroup weer met veel vertrouwen, eenvoud, resultaat en natuurlijk plezier aan de slag. We hopen onze trouwe en nieuwe klanten ook in 2020 weer met veel plezier te mogen bedienen!