Nieuws

Home » Nieuws

Nieuws

RheiGroup
RheiGroup
Namens de hele RheiGroup wensen we jullie vrolijke Paasdagen! #BlijfGezond
RheiGroup
RheiGroup
Beveiliging van software is onwijs belangrijk. Tesla speelt hier, op ludieke wijze, op in. Hackers die de Tesla Model 3 weten te kraken, kunnen honderdduizenden dollars winnen.

Dus wie er nog wat tijd over heeft vandaag... Succes! >>
https://www.nu.nl/tech/6023075/tesla-daagt-hackers-uit-kraak-model-3-en-win-honderdduizenden-dollars.html
RheiGroup
RheiGroup
Afgelopen woensdag was het nieuwjaar, maar werd ook de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ingevoerd. Hiermee zijn de regels rondom arbeidscontracten en ontslag veranderd, maar wat is er dan precies veranderd en voor wie? Een samenvatting leest u hier: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/arbeidsovereenkomst-en-cao/plannen-kabinet-voor-meer-balans-tussen-vast-werk-en-flexwerk
RheiGroup
RheiGroup
Gelukkig Nieuwjaar! Ook in 2020 gaat RheiGroup weer met veel vertrouwen, eenvoud, resultaat en natuurlijk plezier aan de slag. We hopen onze trouwe en nieuwe klanten ook in 2020 weer met veel plezier te mogen bedienen!
RheiGroup
RheiGroup
Eerder in april publiceerden wij al via onze social media dat verzuim in Nederland de pan uit rijst. Wist u dat RheiGroup ook een helpende hand biedt bij verzuimbeheersing? Uit onderzoek blijkt dat HR-specialisten daadwerkelijk noodzakelijke data verschaffen voor verzuimbeleid: “Bijna driekwart (73%) van de Europese werkgevers vindt inzichten die HR verschaft op basis van HR-data van toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering. Nederlandse respondenten geloven dat HR-analytics vooral impact kunnen hebben op het ziekteverzuim.” Meer kunt u lezen via: https://www.hrpraktijk.nl/topics/hr-analytics/nieuws/nederland-verbetert-het-ziekteverzuim-met-data en meer over onze diensten vindt u op: https://www.rheigroup.com/overzicht-producten-en-diensten/
RheiGroup
RheiGroup
Met de jaarwisseling in zicht kijkt RheiGroup terug op een heel mooi jaar, waarin we opnieuw hard hebben gewerkt voor onze klanten en relaties. We bedanken onze klanten voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. We wensen jullie plezierige Kerstdagen!