Kernwaarde RheiGroup, HR-advies en IT-oplossingen, RheiGroup Raadsel

Weet u wat dit is?

Als u bij ons op kantoor bent geweest, zal het u vast niet ontgaan zijn waar deze afbeelding voor staat. Ook als u onlangs niet bij ons bent binnengestapt, kunt u alsnog proberen dit raadsel te ontrafelen. We zijn benieuwd naar uw antwoord! Denkt u het te weten? Laat dan een berichtje achter onder dit bericht.

4 gedachten over “Weet u wat dit is?”

  1. Marco van Dorst - de Training Factory

    ‘Je kunt ons blind vertrouwen. Wij laten je niet vallen.’ dat is wat ik in dit plaatje zie. ‘RheiGroup verkoop vertrouwen’ schreven jullie in de nieuwsbrief en daar sluit dit plaatje perfect op aan. Leuke nieuwsbrief trouwens!

    1. Dankje, Marco! Je kunt ons inderdaad blind vertrouwen. Deze afbeelding is dan ook het boegbeeld voor de kernwaarde ‘vertrouwen’ van RheiGroup. Heb je de afbeeldingen van de kernwaarden al zien hangen bij ons op kantoor? Zo niet, je bent van harte welkom!

  2. Laat Rheigroup uw HRM/ICT zaken bouwen, regelen en beheren en u kunt heerlijk achterover leunen in de wetenschap dat tijdens uw (mei) vakantie uw bedrijf als een geoliede machine doordraait!

    Dat is wat opkomt bij mij bij het zien van deze relaxte meneer😉

    1. Dankje voor het compliment Lianne! Het vertrouwen dat u heeft in RheiGroup, komt duidelijk naar voren in deze reactie 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven