mijnTraining

Waarom mijnTraining?

In de zomerperiode is het voor veel bedrijven komkommertijd. Het is nu een goede tijd voor werkgevers om na te denken over opleidingsmogelijkheden voor het personeel in de winter. Voorbereidingen kunnen alvast getroffen worden. Maar, hoe te beginnen? Daar heeft RheiGroup een handige tool voor ontwikkeld, namelijk mijnTraining.

Onze tool mijnTraining begeleidt organisaties bij het trainen van personeel. Wat is er nu plezieriger dan op een professionele manier kennis te delen en over te dragen aan de jongere generatie? De ontplooiing van mensen, daar helpen wij bij.

Het proces van kennisoverdracht door seniors en mediors naar juniors binnen een organisatie vraagt een bepaalde structuur. Vanaf de aanmelding van deelnemers aan trainingen tot aan het examen, eventueel digitaal, is het belangrijk om alles goed vast te leggen. Alle onderdelen van dat proces moeten zorgvuldig worden bijgehouden door de trainer. Zowel de HR-afdeling als de trainer en de kandidaten kunnen inloggen in het systeem en zo hun digitale bijdrage leveren. De tool geeft inzicht in de status en voortgang van de kandidaten. Zo kunnen medewerkers zich ontplooien onder begeleiding van de juiste opleiding. De gehele training, met alles wat daarbij hoort, past daarbij in de digitale trainingstool.

Benieuwd wat deze tool nog meer inhoudt? Kijk dan eens hier of neem contact met ons op.

Scroll naar boven