Wie


Wij zijn RheiGroup

Wij zijn RheiGroup en hebben passie voor HR en IT, al sinds 1998. We geven HR-adviezen waar u echt wat aan heeft en brengen complexe systemen terug naar eenvoudig te begrijpen IT oplossingen. Dat mensen plezier hebben in hun werk: daar zorgen wij voor!

Dat doen wij door werkprocessen te verbeteren en als het nodig is, te borgen door de inzet van techniek. Wij beginnen bij de bron, namelijk de werkprocessen, en helpen bij het hele traject tot aan daadwerkelijk werkende e-HRM oplossingen. Dat kunnen standaard-oplossingen zijn, maar vooral ook maatwerk waar wij juist uniek in zijn en ons onderscheiden in de markt.


Abdel

Abdel el Farissi

Technisch Consultant

“Ik ben Abdel el Farissi, heb een informatica achtergrond en woon in Bergen op Zoom. Ik heb een uitgesproken enthousiasme voor informatica (zowel praktijk als theorie). Met zelfstudie en met veel lezen zorg ik dat ik op de hoogte blijf van ontwikkelingen op gebied van netwerkarchitectuur, programmeertalen, algoritmes en webstandaarden.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als Technisch Consultant houd ik me bezig met het ontwikkelen, onderhouden, testen en installeren van onze SharePoint software producten zoals bijvoorbeeld HR21, eFUWA, onzeHoreca en O3 VMbasis. Daarnaast bouw ik ook apps voor IOS (Apple) en Android. Ik werk graag volgens de afgesproken standaarden, methoden en technieken om de kwaliteit te waarborgen van onze producten.

[/read]


Diane van Bloppoel

Administratief medewerker

“Ik ben Diane van Bloppoel, heb een boekhoudkundige achtergrond en woon op het mooie Zeeuwse eiland Tholen. Ik ben al 17 jaar uitvoerend op mijn vakgebied. Ik houd van tennis, voetbal en ben echt een gezelligheidsmens.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als administratief medewerker neem ik alle taken op me zowel secretarieel als administratief. Ik draag zorg voor alle administratieve handelingen zoals inkoop, verkoop, aangiftes en afsluiting jaarrekeningen. Tevens verzorg ik de telefoon, plan afspraken in, en doe de bestellingen en alles wat daar verder bij komt kijken.

[/read]


Hans Dirkzwager

Hans Dirkzwager

Senior consultant

“Ik ben Hans Dirkzwager, ben getrouwd, heb twee kinderen. Ik houd van koken en lekker eten en als ik tijd heb, speel ik golf. Verder heb ik een fascinatie voor nieuwe technologie, innovatie en hoe je dat toe kunt passen. Ik ben gespecialiseerd in leeroplossingen en kijk organisatiebreed naar oplossingen.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Vanuit mijn ervaring (o.a. director Learning Solutions bij British Telecom ) begeleid ik klanten naar het optimaal laten functioneren van mensen in organisaties. Ik heb een passie voor leren en pas dit toe om een organisatie verder te helpen. De ervaring van RheiGroup met HR en mijn ervaring met leren, maken een unieke combinatie. De laatste twee jaar heb ik vanuit RheiGroup elektronische leeromgevingen geïmplementeerd voor 25.000 gebruikers welke 11 bestaande omgevingen vervangen heeft.

[/read]


Ingrid Uittenbogerd

Technisch Consultant

“Ik ben Ingrid Uittenbogerd en werk al bijna mijn hele werkzame leven in de IT. Ik hou van reizen en wandelen (liefst gecombineerd), tuinieren en lezen.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als Technisch Consultant vertaal ik de functionele wensen van de klant naar technische oplossingen. Leuk, omdat het binnen de gekozen techniek altijd weer een puzzel is alle wensen te realiseren. De laatste jaren hou ik me vooral bezig met het vertalen van (werk)processen naar (BPM)oplossingen die deze processen ondersteunen.

[/read]


Kees Hooghiemstra

Directeur

“Ik ben Kees Hooghiemstra, getrouwd met Mariëlle en samen hebben we 5 kinderen in de leeftijd van 16 tot 23. Mijn hobby’s zijn lezen, computers, knutselen en af en toe zeilen. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ook om in het dorpje Lepelstraat betrokken te zijn en ben nu ook nog voorzitter van een buurthuis.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als mede-directeur en mede-eigenaar van RheiGroup houd ik mij vooral bezig met het uitbouwen en verkopen van onze producten. Onze producten variëren van verzuimsystemen, functiewaarderingssystemen tot en met apps voor op je telefoon voor verlof- en verzuimregistratie.

Deze producten kunnen klanten bedienen van 10 medewerkers tot en met duizenden medewerkers, waarbij het belangrijk is dat eenvoud voorop staat en ze het plezier in je werk moeten verhogen.

[/read]


Majella Goosen

Administratief medewerker

“Ik ben Majella Goosen en ben sinds mijn geboorte zeer visueel beperkt. De oogaandoening die ik heb heet Sticklersyndroom en is progressief. ”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Ik heb een administratieve achtergrond en heb me door verslechtering van mijn visus per 2012 omgeschoold in de massage. Ik verslind luisterboeken en ga graag wandelen en winkelen. Mijn conditie houd ik onder controle op de spinningfiets en roeitrainer.

Als receptioniste / telefoniste sta ik ieder met raad en daad te woord en regel ik de dagelijkse gang van zaken. Naast mijn parttime job hier werk ik ook een aantal uur als masseuse.

[/read]


Marcel Lips

Directeur

“Ik ben Marcel Lips, ben opgeleid in ICT, woonachtig in het groene Kapellen en ben ruim 30 jaar gepassioneerd door HR en IT. Samen met mijn vrouw Irma is motorrijden mijn andere passie.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als mededirecteur en -eigenaar van RheiGroup ben ik verantwoordelijk voor HR Services. Ik adviseer en ben constant bezig met onze klanten te werken aan alle mogelijke oplossingen om hetgeen men mist in te vullen met praktische en eenvoudige oplossingen. Verder werk ik veel aan het bedenken van HR toepassingen die onze afdeling HR Products kan doorvertalen naar SAAS-producten.

[/read]


Menno Pieper

Technisch Consultant

“Ik ben Menno Pieper en woon in Zeeland. Ik werk nu geruime tijd bij RheiGroup als Technisch Consultant.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als Technisch Consultant draag ik bij in het ontwikkelen, testen en onderhouden van applicaties en technische oplossingen van RheiGroup. Dit is op een breed terrein van ontwikkelingen in SharePoint tot aan de ontwikkeling van mobile apps.

[/read]


Nicole Meijer

Webdesigner

“Ik ben Nicole Meijer en draag als ex-Communication and Multimedia Design student sinds 2013 bij aan het design, van de producten, van RheiGroup.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als webdesigner ontwerp ik alle offline en online media. Ik vertaal gebruikerswensen en –doelen naar visuele voorstellen waardoor zowel de ontwikkelaars als de klant beeld krijgen bij een functioneel ontwerp. Gebruiksvriendelijkheid staat bij mij voorop. Hierbij is eenvoud altijd het sleutelwoord.

[/read]


Pieter Claassen

Business Consultant

“Ik ben Pieter Claassen en woon in Vinkeveen. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als teammanager bij het UWV heb ik de overstap gemaakt naar procesinrichting / automatisering. In die rol werk ik al meer dan 10 jaar bij RheiGroup. Ik houd van fietsen, varen en bezig zijn op mijn eiland.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als Business Consultant inventariseer ik klantbehoeftes en vertaal die naar gewenste functionaliteit. Verder bewaak ik de opleveringen en de kwaliteit daarvan. Ook geef ik trainingen op locatie. Mijn focus ligt daarbij op ons verzuimbegeleidingspakket VMplus en onze functiewaarderingstoepassingen HR21 voor gemeenten, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten en eFUWA voor de vier onderwijssectoren. Mijn enthousiasme haal ik vooral uit de diversiteit in toepassingen en werkzaamheden en uit de mogelijkheden om de klanten echt te helpen.

[/read]


Rudy Janse

Technisch Consultant

“Als allround IT’er met jarenlange multidisciplinaire ervaring ben ik bedreven en gedreven in het analyseren en realiseren van omgevingen voor, en koppelingen tussen, diverse soorten systemen, processen, data, informatie en gebruikers.”


Ruud van Lakwijk

Directeur

“Ik ben Ruud van Lakwijk en heb zo’n 35 jaar ervaring in de IT bij verschillende grote internationale organisaties. Ik ben getrouwd, heb twee samenwonende kinderen en ben trotse opa van een kleinzoon en een kleindochter waar ik veel plezier mee heb. Ik woon aan de voet van de Brabantse Wal in Woensdrecht en houd van wandelen in de natuur, lekker eten en koken, motorrijden en vanwege mijn passie voor vrachtwagens ben ik regelmatig als truckchauffeur onderweg.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Ik ben mededirecteur en -eigenaar van RheiGroup, waar ik verantwoordelijk ben voor de support tak van ons bedrijf. Denk daarbij aan de vormgeving, architectuur, ontwikkeling en servicedesk van onze systemen die we aan onze klanten leveren. Zo zorg ik er met ons hele team voor, dat we al onze afspraken met klanten ook waarmaken. Samen met vormgeving en communicatie doen wij ons best, dat RheiGroup wordt herkend in de markt. Daarnaast zorgen we voor een feilloze administratieve afhandeling binnen RheiGroup.

[/read]


Stefan van de Velde

Business Consultant

“Ik ben Stefan van de Velde en heb een Bedrijfskundige Informatica achtergrond, woon in het Zeeuwse Goes en ben ruim 7 jaar werkzaam bij RheiGroup. In mijn vrije tijd sport ik veel en maak ik graag mooie reizen.”

[read more=”Lees meer” less=”Lees minder”]

Als Business Consultant adviseer ik en denk ik mee in oplossingen voor bedrijfsspecifieke vraagstukken. Ik werk nauw samen met de technische ontwikkelaars om zo te komen tot de beste oplossingen. Verder zit ik veel bij klanten om ze te voorzien van Management Dashboards, systeemondersteuning en ontwikkel ik diverse tools om de dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter te laten verlopen.

[/read]