Wie


Wij zijn RheiGroup

Wij zijn RheiGroup en hebben passie voor HR en IT, al sinds 1998. We geven HR-adviezen waar u echt wat aan heeft en brengen complexe systemen terug naar eenvoudig te begrijpen IT oplossingen. Dat mensen plezier hebben in hun werk: daar zorgen wij voor!

Dat doen wij door werkprocessen te verbeteren en als het nodig is, te borgen door de inzet van techniek. Wij beginnen bij de bron, namelijk de werkprocessen, en helpen bij het hele traject tot aan daadwerkelijk werkende e-HRM oplossingen. Dat kunnen standaard-oplossingen zijn, maar vooral ook maatwerk waar wij juist uniek in zijn en ons onderscheiden in de markt.


Abdel

Abdel el Farissi

Technisch Consultant

“Ik ben Abdel el Farissi, heb een informatica achtergrond en woon in Bergen op Zoom. Ik heb een uitgesproken enthousiasme voor informatica (zowel praktijk als theorie). Met zelfstudie en met veel lezen zorg ik dat ik op de hoogte blijf van ontwikkelingen op gebied van netwerkarchitectuur, programmeertalen, algoritmes en webstandaarden.”

Lees meer


Diane van Bloppoel

Administratief medewerker

“Ik ben Diane van Bloppoel, heb een boekhoudkundige achtergrond en woon op het mooie Zeeuwse eiland Tholen. Ik ben al 17 jaar uitvoerend op mijn vakgebied. Ik houd van tennis, voetbal en ben echt een gezelligheidsmens.”

Lees meer


Hans Dirkzwager

Hans Dirkzwager

Senior consultant

“Ik ben Hans Dirkzwager, ben getrouwd, heb twee kinderen. Ik houd van koken en lekker eten en als ik tijd heb, speel ik golf. Verder heb ik een fascinatie voor nieuwe technologie, innovatie en hoe je dat toe kunt passen. Ik ben gespecialiseerd in leeroplossingen en kijk organisatiebreed naar oplossingen.”

Lees meer


Ingrid Uittenbogerd

Technisch Consultant

“Ik ben Ingrid Uittenbogerd en werk al bijna mijn hele werkzame leven in de IT. Ik hou van reizen en wandelen (liefst gecombineerd), tuinieren en lezen.”

Lees meer


Kees Hooghiemstra

Directeur

“Ik ben Kees Hooghiemstra, getrouwd met Mariëlle en samen hebben we 5 kinderen in de leeftijd van 16 tot 23. Mijn hobby’s zijn lezen, computers, knutselen en af en toe zeilen. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ook om in het dorpje Lepelstraat betrokken te zijn en ben nu ook nog voorzitter van een buurthuis.”

Lees meer


Majella Goosen

Administratief medewerker

“Ik ben Majella Goosen en ben sinds mijn geboorte zeer visueel beperkt. De oogaandoening die ik heb heet Sticklersyndroom en is progressief. ”

Lees meer


Marcel Lips

Directeur

“Ik ben Marcel Lips, ben opgeleid in ICT, woonachtig in het groene Kapellen en ben ruim 30 jaar gepassioneerd door HR en IT. Samen met mijn vrouw Irma is motorrijden mijn andere passie.”

Lees meer


Menno Pieper

Technisch Consultant

“Ik ben Menno Pieper en woon in Zeeland. Ik werk nu geruime tijd bij RheiGroup als Technisch Consultant.”

Lees meer


Nicole Meijer

Webdesigner

“Ik ben Nicole Meijer en draag als ex-Communication and Multimedia Design student sinds 2013 bij aan het design, van de producten, van RheiGroup.”

Lees meer


Pieter Claassen

Business Consultant

“Ik ben Pieter Claassen en woon in Vinkeveen. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn als teammanager bij het UWV heb ik de overstap gemaakt naar procesinrichting / automatisering. In die rol werk ik al meer dan 10 jaar bij RheiGroup. Ik houd van fietsen, varen en bezig zijn op mijn eiland.”

Lees meer


Rudy Janse

Technisch Consultant

“Als allround IT’er met jarenlange multidisciplinaire ervaring ben ik bedreven en gedreven in het analyseren en realiseren van omgevingen voor, en koppelingen tussen, diverse soorten systemen, processen, data, informatie en gebruikers.”


Ruud van Lakwijk

Directeur

“Ik ben Ruud van Lakwijk en heb zo’n 35 jaar ervaring in de IT bij verschillende grote internationale organisaties. Ik ben getrouwd, heb twee samenwonende kinderen en ben trotse opa van een kleinzoon en een kleindochter waar ik veel plezier mee heb. Ik woon aan de voet van de Brabantse Wal in Woensdrecht en houd van wandelen in de natuur, lekker eten en koken, motorrijden en vanwege mijn passie voor vrachtwagens ben ik regelmatig als truckchauffeur onderweg.”

Lees meer


Stefan van de Velde

Business Consultant

“Ik ben Stefan van de Velde en heb een Bedrijfskundige Informatica achtergrond, woon in het Zeeuwse Goes en ben ruim 7 jaar werkzaam bij RheiGroup. In mijn vrije tijd sport ik veel en maak ik graag mooie reizen.”

Lees meer