Verzuim

Verzuim

Rijst uw verzuim de pan uit?

U wilt dat uw mensen gezond en veilig kunnen werken en dat u een goed verzuimbeleid hanteert. Met onze ervaring helpen wij u met het terugdringen van uw ziekteverzuim.

Samen met u zorgen wij ervoor, dat uw werknemers de nodige kennis en vaardigheden opdoen voor verzuimbeheersing. Wij helpen met het inrichten van het verzuimbeleid, eventueel ondersteund door een verzuimoplossing zoals VMplus of VerzuimBasis.

Daarnaast kunnen we met onze dochterorganisatie O3 alle arbo-dienst taken uitvoeren en meer zie www.O3.nu.

  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Verzuim als onderdeel van HR beleid
  • Inzicht en grip op uw verzuimproces

Vraag het ons!

Verzuim

VMplus

De meest complete digitale oplossing voor verzuimmanagement

Effectieve verzuimbeheersing zonder inspanning. VMplus digitaliseert het verzuimproces wat er voor zorgt dat de verzuimprocedures uniform worden nageleefd. VMplus vraagt om betrokkenheid alleen wanneer dat nodig is, waardoor de informatie maar één keer wordt ingevoerd en samengevoegd tot een dossier. Repeterende administratieve handelingen zijn hierdoor voorbij!

Kosten reductie
VMplus stuurt de belanghebbenden in het verzuimproces proactief en consequent digitaal aan. VMplus controleert de voortgang, waardoor de verzuim procedures uniform worden nageleefd.

Persoonlijke assistent
VMplus spoort de verantwoordelijken binnen en buiten uw organisatie (externe interventionisten) tijdig en actief aan door middel van mails, notities, rappels en rapportages, waardoor dossier opbouw/vorming tijdig plaatsvindt en boetes Wet Verbetering Poortwachter u bespaard blijven. VMplus verzorgt automatische correspondentie.

Management informatie tool
VMplus stelt u alle management informatie online ter beschikking door een geïntegreerde data voorziening. Op basis van de gegenereerde ken/stuur getallen, te verwerken in rapportage en statistieken (de cockpit), kunt u objectief uw verzuimbeleid verder optimaliseren. Uiteraard hebt u overzicht via agenda’s en takenlijsten.

Meer informatie?

Vraag het ons!

Diensten


Onze klanten