Interview – Pieter Claassen

“Vertrouwen is mijn kernwaarde.”

“Vertrouwen is een kernwaarde. We kunnen namens RheiGroup geen zaken doen met anderen als er geen vertrouwen tussen beide partijen is. Het is zo vanzelfsprekend. Eerlijk zijn hoort ook bij zaken doen. Wanneer bijvoorbeeld bepaalde functionaliteiten niet in onze software aanwezig zijn, ben ik daar eerlijk over. Deze eerlijkheid vormt samen met respect voor mij de kernwaarde ‘vertrouwen’.

Klanten hebben plezier nodig in hun werk, dat brengen wij over door onze oplossingen aan te bieden. Met plezier het werk doen, levert de beste prestatie die nodig is om een doel te bereiken.

Plezier werkt door naar de thuissituatie en vice versa. Thuis haal ik plezier uit fietsen op m’n racefiets en vrienden en kennissen die over de vloer komen. Daarnaast heb ik m’n eigen, kleine eilandje in de Vinkeveense plassen. Ik vind het heerlijk om hierheen te varen, daar bezig te zijn en te genieten van die plek.

Vertrouwen in de thuissituatie heeft voor mij vaak te maken met de afspraken die je met elkaar maakt. Soms worden die afspraken niet nagekomen of worden er grenzen overschreden en dan schaadt dat mijn vertrouwen. Ook hier geldt; eerlijkheid duurt het langst.”

Pieter Claassen – Business Consultant