Interview – Nicole Meijer

“Tevreden gebruikers zijn voor mij een essentieel resultaat.”

“Ontwerpen zit al van jongs af aan in mijn bloed. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en doe mijn werk vandaar met veel plezier. In samenwerking met de consultants, zoek ik naar het beste ontwerp. Belangrijk hierbij is de gebruiksvriendelijkheid; hoe eenvoudig is het systeem te begrijpen voor de gebruiker? Zeker niet minder belangrijk … de visuele aantrekkelijkheid!

Om miscommunicatie over gebruikersinterfaces te voorkomen, is het aan mij om tussentijds ontwerpen op te leveren. Zo veranderen abstracte ideeën naar concreet beeld. Hierdoor beginnen de ideeën écht te leven. Dit maakt dat beide partijen nog beter met elkaar in gesprek kunnen gaan, waardoor de daadwerkelijke wensen voor het product boven water komen. Door stap voor stap alle wensen te verwerken in het ontwerp, komen we gezamenlijk tot een eindproduct waar in de toekomst plezierig mee gewerkt zal worden. En dat is het doel, want tevreden gebruikers zijn voor mij een essentieel resultaat.”

Nicole Meijer – Webdesigner