Interview – Menno Pieper

“Als ik plezier in mijn werk heb, doe ik automatisch mijn best. Het werk gaat dan vanzelf.”

“Zo snel mogelijk de beste oplossing zoeken en zo snel mogelijk een klant helpen zodat deze weer verder kan, dat is waarin ik mezelf herken als het om resultaatgerichtheid gaat. Ik stort me op projecten die binnen een korte tijd af moeten en ga hier vol voor.

Eenvoud is daarnaast belangrijk in m’n werk. Als een systeem gebouwd moet worden, kijk ik eerst naar wat er voor handen is en of ik daar iets van kan maken. Er hoeft namelijk niet altijd een complexe oplossing voor bedacht te worden: met weinig middelen een systeem bouwen is voor mij de uitdaging en dat vind ik ook leuk om te doen.

Daar past plezier ook goed bij; als ik plezier in mijn werk heb, doe ik automatisch m’n best. Het werk gaat dan vanzelf. Voor mij staat plezier daarom bovenaan. Mijn kennis en passie voor het ontwikkelen van software gebruik ik niet alleen in mijn werk, maar zet ik ook in als hobby. Zo heb ik een online manager spel, genaamd RaceManager. Het is gaaf om te zien dat er steeds meer mensen bijkomen die dit spel willen spelen.”

Menno Pieper – Technisch Consultant