Interview – Marieke Boot

“Leven met plezier is mijn uitgangspunt.”

“Met eenvoud het juiste resultaat bereiken, vind ik belangrijk. In mijn werk laat ik zien dat met de inzet van eenvoud het juiste resultaat wordt bereikt. Een voorbeeld hiervan zijn artikelen of nieuwsbrieven die ik opmaak en schrijf. De nieuwsbrieven gaan over de apps die RheiGroup heeft ontwikkeld: hierin laat ik zien dat met gemakkelijke berichtgeving en een knipoog naar de branche, dat het eenvoudig is om de apps te gebruiken. Het hoeft ook allemaal niet zo serieus te zijn. Een bepaald ‘fungehalte’ gebruik ik om te communiceren naar de doelgroep. Ik zet leuke acties uit, soms met te winnen prijzen en soms zonder.

Plezier komt dus tot uiting in mijn werk. Niet alleen in mijn werk, maar ook tijdens mijn werk klinkt regelmatig mijn lachsalvo door in het kantoorpand. Ook buiten kantoortijden om, lach ik graag met andere mensen. Leven met plezier is mijn uitgangspunt.”

Marieke Boot – Communicatiemedewerkster