Interview – Marcel Lips

Marcel Lips

“Vertrouwen overheerst angst.”

“Vertrouwen is voor mij vanzelfsprekend. Vertrouw er maar op dat RheiGroup niet alleen levert wat gevraagd wordt, maar wat nodig is. Ik relateer vertrouwen aan resultaat. Dat staat voor mij gelijk aan: altijd leveren wat je belooft. Daarnaast vertrouw ik mensen op zo’n manier, dat het voor mij niet nodig is om ingewikkelde papieren contracten af te sluiten. Een mondeling contract, bezegeld met een handdruk, is meer dan genoeg. Overheerst het vertrouwen de angst of is het andersom? Bij mij overheerst duidelijk het vertrouwen.

Plezier speelt ook een grote rol in m’n leven. Ik stap nooit met het verkeerde been uit bed. Plezier in m’n werk blijven houden is belangrijk voor me, ondanks dat sommige situaties nijpend kunnen zijn.

In m’n vrije tijd haal ik plezier uit motorrijden, samen met mijn vrouw. En genieten van lekker eten. Als er één ding is wat ik heb geleerd, is dat niets moet: niet gedwongen activiteiten ondernemen die ik niet wil ondernemen, daarin moet je eerlijk naar jezelf zijn. Met zo’n instelling kan ik met plezier door het leven gaan. ”

Marcel Lips – Directeur