Interview – Majella Goosen

“Vertrouwen gaat voor mij hand in hand met plezier.”

“Omdat ik bij RheiGroup achter de balie zit, heb ik veel te maken met klanten en relaties die ik ontvang. Ik onthaal ze op een warme manier, wat een vertrouwensband met de klant schept.
Ik mis non-verbale communicatie door mijn visuele beperking. Ik ben afhankelijk van het gesproken woord, wat samenhangt met vertrouwen.

Ik ga af op de stem en intonatie van de mensen die voor me staan en ga er vanuit dat ze echt menen wat ze zeggen. Dit voorkomt onzekerheid in mijn werk en maakt het een stuk plezieriger om te werken. Niet alleen tijdens mijn werk, maar ook in m’n vrije tijd is het rekenen op mensen belangrijk. Het maakt zo’n groot deel uit van m’n leven.

Vertrouwen gaat voor mij hand in hand met plezier. Als ik kan bouwen op de mensen met wie ik (samen)werk, zorgt dat voor een plezierige werksfeer. Ook ga ik altijd met een lach door het leven, door mijn visuele beperking focus ik me op de zaken die ik nog wél kan doen. Daar hoort de uitspraak: ‘Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach.’ bij.”

Majella Goosen – Administratief medewerker