Diane van Bloppoel bij RheiGroup

“Resultaat staat op nummer één in m’n werk.”

“Resultaat staat op nummer één in m’n werk. Elk begin van de maand doe ik de verkoop (het factureren van gewerkte uren van medewerkers voor een project) en gedurende de maand doe ik de inkoop. Als eindresultaat komen daar de winstcijfers uit. Facturering en loon zijn belangrijke resultaten voor mij.”

Vertrouwen is ook een belangrijke kernwaarde voor me. Zowel in mijn werk als in de privésfeer komt dat naar voren. Als administratief medewerkster werk ik met vertrouwelijke poststukken en maak ik afspraken voor de directie, dus het agendabeheer. Ook verzorg ik de verloning; daar is zeker vertrouwen voor nodig. Vrijwel alles wat met personeelszaken te maken heeft, wordt vertrouwelijk behandeld. In de privésfeer komt dit tot uiting bij vrienden die vaak naar me toe komen voor een persoonlijk gesprek. Blijkbaar ben ik een goed luisterend oor voor diegene die het nodig heeft.

Ik heb plezier in m’n werk, volgens mij kan je dat goed aan me merken. Het heeft ook met de omgang van collega’s en bezoekers te maken. Als je me kent, weet je precies wat ik bedoel. Lachen met collega’s en met klanten, dat is wat me goed doet. Plezier thuis hebben, staat op één in m’n privéleven. Samen met mijn gezin en vrienden leuke activiteiten ondernemen. Maar ook bijvoorbeeld vieren dat de lokale voetbalclub (waar ik vrijwilliger ben) 75 jaar bestaat, met een vierdaags feest.”

Diane van Bloppoel – Administratief medewerkster