Interview – Abdel el Farissi

“De X-factor van resultaat is voor mij plezier.”

Plezier is nodig in mijn werk om me te kunnen concentreren en goed te kunnen werken. Met plezier aan het werk, betekent voor mij dat ik me op mijn gemak voel en daardoor geconcentreerd te werk kan gaan.

Als ik intern bij een klant aan het werk ben, is dat een leuke afwisseling met mijn dagelijkse werkzaamheden op kantoor bij RheiGroup. Het is leuk om op locatie met andere collega’s een lolletje te hebben, en heb daar ook plezier in mijn werk. Het is op een andere manier bezig zijn met mijn vak.

Een ander facet wat in mijn werk terugkomt is het resultaat; hier word ik op beoordeeld. Het eindproduct is zo belangrijk voor me als Technisch Consultant. Zonder eindproduct klopt mijn werk niet, is het niet compleet.

Thuis staat voor mij de kernwaarde vertrouwen centraal. Ik merk dat wanneer ik vertrouwen uitstraal, het m’n leven vergemakkelijkt. Dat heeft tevens te maken met: wat je belooft, dien je waar te maken en vice versa. Als iemand zich hier niet aan houdt, ben ik teleurgesteld, maar geef de ander wel een kans om de afspraak alsnog na te komen.

Abdel el Farissi – Technisch Consultant